Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Büdös, szőrös, lusta vagy gyors: mely nemzet fiai a legrosszabb szeretők?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy brit közvélemény-kutató portál nemzetközi felméréséből fény derül arra, hogy a világlátott nők mely nemzet férfiait tartják a legrosszabb szeretőknek, és meg is indokolják, miért.

A németek büdösek, az angolok lusták, a svédek pedig túl gyorsak - legalábbis ez derül ki a brit OnePoll.com internetes közvélemény-kutató cég felméréséből, amelyben 15 ezer nőt kérdeztek meg arról, hogy az egyes országokban milyenek a férfiak az ágyban.

A kérdőívet kitöltő világlátott hölgyeket arra is megkérték, hogy indokolják meg a döntésüket. A túlnyomó többség a német férfiakat szavazta meg a világ legrosszabb szeretőinek, méghozzá kellemetlen testszaguk miatt. Az angolok végeztek a nem túl dicsőséges második helyen, mert túl lusták és a "munka" nagy részét a nőkre hagyják, de a svédek sem bizonyultak Casanováknak, mivel ők lettek a harmadik legrosszabbak. Az ok: túl gyorsak az ágyban.

A negyedik helyen a holland férfiak végeztek, akik az általános ítélet szerint túl durvák, az őket követő amerikaiak pedig túlzottan dominálnak a hálószobában.

A rangsorban a görög férfiak következnek (túl csöpögősek és érzelgősek), akiket az önző walesiek követnek. Nyolcadikak lettek a skótok, akik túl hangosak az ágyban, az izzadós törökök pedig a kilencedikek. A tizedik helyen az orosz férfiak végeztek, akik a megkérdezett nők többsége szerint túl szőrösek.

Természetesen a felmérés kitért arra is, hogy kik a legjobb szeretők. A lista élén a spanyol férfiak végeztek, megelőzve a brazilokat és az olaszokat.