eur:
394.01
usd:
365.63
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Büdös, szőrös, lusta vagy gyors: mely nemzet fiai a legrosszabb szeretők?

Egy brit közvélemény-kutató portál nemzetközi felméréséből fény derül arra, hogy a világlátott nők mely nemzet férfiait tartják a legrosszabb szeretőknek, és meg is indokolják, miért.

A németek büdösek, az angolok lusták, a svédek pedig túl gyorsak - legalábbis ez derül ki a brit OnePoll.com internetes közvélemény-kutató cég felméréséből, amelyben 15 ezer nőt kérdeztek meg arról, hogy az egyes országokban milyenek a férfiak az ágyban.

A kérdőívet kitöltő világlátott hölgyeket arra is megkérték, hogy indokolják meg a döntésüket. A túlnyomó többség a német férfiakat szavazta meg a világ legrosszabb szeretőinek, méghozzá kellemetlen testszaguk miatt. Az angolok végeztek a nem túl dicsőséges második helyen, mert túl lusták és a "munka" nagy részét a nőkre hagyják, de a svédek sem bizonyultak Casanováknak, mivel ők lettek a harmadik legrosszabbak. Az ok: túl gyorsak az ágyban.

A negyedik helyen a holland férfiak végeztek, akik az általános ítélet szerint túl durvák, az őket követő amerikaiak pedig túlzottan dominálnak a hálószobában.

A rangsorban a görög férfiak következnek (túl csöpögősek és érzelgősek), akiket az önző walesiek követnek. Nyolcadikak lettek a skótok, akik túl hangosak az ágyban, az izzadós törökök pedig a kilencedikek. A tizedik helyen az orosz férfiak végeztek, akik a megkérdezett nők többsége szerint túl szőrösek.

Természetesen a felmérés kitért arra is, hogy kik a legjobb szeretők. A lista élén a spanyol férfiak végeztek, megelőzve a brazilokat és az olaszokat.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×