Michael Jackson lánya biológiai apjának vallja magát a gyerekek keresztapja

InfoRádió / MTI
2009. augusztus 9. 20:41
Michael Jackson lánya, Paris biológiai apjának vallja magát Mark Lester egykori gyermekszínész, a Jackson-gyerekek keresztapja, a június 25-én elhunyt popsztár régi barátja.

A Nagy-Britanniában élő 51 éves férfi azt mondta News of the World című brit bulvárlapnak, hogy 1996 februárjában egy londoni klinikán adományozott spermát a pop királyának, hogy az valóra válthassa álmát és apa lehessen. Lester úgy hiszi, hogy az ő ivarsejtjeivel termékenyítették meg Michael Jackson második gyermekét, Parist, aki 1998 áprilisában született. Az énekes 1996 végén vette el Debbie Rowe-t, volt ápolónőjét, aki 1997 elején hozta világra első gyermeküket, Prince-t.

A brit lap internetes portáljára vasárnap feltett videointerjúban az hajdani gyermekfilmsztár azt állítja, hogy kész a DNS-vizsgálatra is állításának bizonyítására.

Lester szerint feltűnő a hasonlóság Paris és saját 15 éves lánya, Harriet között.

Az állítólagos apaság felfedését a Jackson-gyermekek "jólétével és felnevelésével" kapcsolatos aggodalmaival indokolta a Londontól 160 kilométerre nyugatra, Cheltenhamben élő férfi. Azt mondta, hogy a jövőben is kapcsolatban akar maradni keresztgyerekeivel, s erre csak ezt az egy biztos módot látta.

Mark Lester a Twist Olivér 1968-as filmmusical-változatának címszerepében lett világhírű, később szerepelt A szemtanú (1970) és a Koldus és a királyfi (1978) című filmekben is.