Kelly Hildebrandt elveszi Kelly Hildebrandt-ot

Infostart
2009. július 22. 20:30
Egy teljesen azonos nevű fiú és lány ismerkedett össze a Facebookon, és már ott tartanak, hogy ősszel összeházasodnak. Bár jó poénnak tűnik, hogy ugyanúgy hívják őket, már akadt kellemetlenségük.

Kelly Hildebrandt tavaly egyik este unalmában beírta a Facebook közösségi oldalának keresőjébe a saját nevét, hogy megnézze, kiket ad ki a rendszer. Csak egy találat volt: egy 24 éves texasi fiú, akit szintén Kelly Hildebrandt-nak hívtak.

A húszéves diáklány levelet küldött a fiúnak: "Szia! Ugyanaz a nevünk! Szerintem ez király". A közösségi oldalnak köszönhetően hamar barátok lettek, és napi kapcsolatot tartottak fenn.

Bár a fiú kezdetben aggódott, hogy rokoni szálak fűzik a lányhoz, végül belement, hogy Floridában találkozzanak. A pénzügyi szektorban dolgozó Kelly egyből beleszeretett a diáklányba - októberre tervezik az esküvőt.

Névazonosságuk okozott már kellemetlenséget a párnak. Majdnem el kellett ugyanis halasztaniuk egy hajós kirándulást, mert az utazási ügynök törölte egyikük foglalását, mivel azt hitte, hogy a rendszerbe adminisztrációs hiba miatt került be kétszer Kelly Hildebrandt neve.

A menyasszony elmondta, hogy egy biztos: nem fogják gyerekeiket Kellynek nevezni.