eur:
393.45
usd:
367.72
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Akadályozza Jacko családja a végrendelet végrehajtását

Összesen 8750 rajongó kapott jegyet a Michael Jacksonról megemlékező keddi rendezvényre. A rajongók egy része nem a helyszínen, hanem egy közeli színházban nézheti a showt. Közben a család akadályozni próbálja a végrendelet végrehajtását.

Több mint másfél millióan igényeltek jegyet, de csak a véletlenszerűen kiválasztott 8750 ember kap egy pár belépőt a Los Angeles-i Staples Centerbe és a szomszédos Nokia Theatherbe, ahol kedden búcsúznak Michael Jacksontól.

A popkirály hivatalos emlékrendezvénye olyan érdeklődést váltott ki, hogy a szervezők alaposan átvizsgálták az igénylők listáját, hogy kiszűrjék azokat, akik többször is igényeltek, vagy akik az aukciós oldalakon alkalmazott automata licitáló rendszerekhez hasonló megoldásokkal próbálkoztak.

A szerencsések egy kódot kaptak és még hétfőn el kellett menniük azért a karkötőért, amelyet kezükön kell viselniük, hogy jegyük érvényes legyen és beléphessenek a koncertterembe.

A Los Angeles-i hatóságok közben attól tartanak, hogy több százezer ember gyűlhet össze az utcán, és a híveket arra szólítják fel, hogy otthon nézzék a közvetítést. A ceremóniát ugyanis a Staples nagyméretű, utcai kivetőjén nem fogják mutatni és gyászmenet sem lesz.

Rowe még nem döntött


Debbie Rowe, Jackson volt felesége és két gyermekének anyja is a Staples Centerben lesz. Továbbra sem tudni, indít-e pert azért, hogy visszakaphassa a gyerekeket, akikről egyszer már lemondott.

A Jackson-család közben magánszertartást tervez egy hollywoodi temetőben, de további részletek nem ismertek. Hétfőn a család környezetéből az szivárgott ki, hogy bírói úton késlelteni akarják, hogy megnevezzék a végrendelet ideiglenes végrehajtóit. Jackson anyja, Katherine ezt úgymond azért akarja, hogy jobban átvizsgálják az énekes ügyeit, hátha előkerül egy újabb végrendelet. A végrehajtók felhatalmazása jelentős beleszólást engedne számukra az 50 évesen elhunyt Jackson pénzügyeinek kezelésébe.

Például, a végrehajtók zöld utat adhatnak újabb lemezek kiadásához, vagy újabb tévéműsorok gyártásához és kezelhetik a Jacksonnal szembeni peres ügyeket. Dönthetnek arról is, mi legyen azokkal a Neverland ranchról származó személyes tárgyakkal, amelyek elárverezését Jackson az idén sikeresen megakadályozta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×