Halálos ágyán mondja ki a boldogító igent Charlie angyala

Infostart
2009. június 23. 09:20
A halálos beteg Farrah Fawcett ismét feleségül megy egykori férjéhez, Ryan O'Nealhez, akivel negyed századáig élt együtt. A színésznő a halálos ágyán mondja ki a boldogító igent.

A pár 1982 óta van együtt, és bár a kapcsolatuk viharos volt, amelyet töb szakítás tarkított, a színész végig kitartott Farrah mellett, amíg ő a rákkal harcolt. A férfi Barbara Walters tévés show műsorában azt is elmesélte, milyen rosszra fordult az asszony állapota. "Az életéért harcol" - vallotta be.

A Charlie angyalainak 62 éves sztárjánál 2006-ban diagnosztizálták a végbélrákot, a daganatot műtéttel távolították el. A kór azonban egy évvel később visszatért, és szétterjedt az egész szervezetében, pedig Németországban még egy kísérleti kezelésen is átesett.

A rákkal folytatott küzdelmét egyórás tévéműsorban mutatták be - a Farrah történetét több mint kilenc millió néző látta. A könnyeivel küszködő O'Neal most elmondta, hogy az asszony már nem kap kezelést; gyönyörű, hosszú szőke haja kihullott, nem tud felkelni az ágyból és már intravénásan táplálják.