Szexi nővé alakult Susan Boyle - Fotók

Infostart
2009. április 30. 05:55
Alaposan átszabták a világsztárrá lett Susan Boyle külsejét, miután hatalmas sikere lett a brit tehetségkutató műsorban. Átváltozásáról egy videó látható az interneten, amelyhez rengetegen hozzászólnak. Sokak szerint a meghökkentő külsejű pacsirtából szexi nő lett.

Újabb fordulat a Boyle-sztoriban: átfazonozták a csodálatos hang kevéssé megnyerő külsejű gazdáját. Bár korábban sokan úgy vélték, nem szabad hozzányúlni a pacsirta külsejéhez, hiszen akkor elveszhet a varázsa, a képek tanúsága szerint korántsem volt haszontalan a radikális arculatváltás.


Miss Boyle-t legelőször a Brezsnyev-szemöldököktől szabadították meg, majd a fodrászok lendültek akcióba. Ruházatát a visszafogott elegancia jellemzi, a nadrág pedig jótékonyan elrejti a hölgy vádlijait.

A megújult külsejű Boyle-ról készült képek több napja keringenek a neten, de még csak 67 ezren látták - ez a szám messze elmarad az első videók sokmilliós nézettségétől.

A kommentek száma is visszafogottnak mondható a korábbi mértékhez képest: alig 200 rajongó szól hozzá. Egyesek szerint Miss Boyle egyenesen szexi nővé lett, mások pedig nyomdafestéket nem tűrő módon fogalmazzák meg a kikupált hölggyel kapcsolatos vágyaikat.

A többség úgy vélekedik, hogy az arculatformáló team profi munkát végzett.