Tuningshow: Barbiek és műszaki őrültek - képgaléria

Infostart
2009. április 14. 07:00
Budapest immár végérvényesen belépett a nemzetközi tuningvilágba. A húsvéti ünnepek alatt a Nemzetközi Vásárváros területén összesen 24.000 négyzetméter fedett és ugyanennyi kültéri területen megrendezett fesztivál igazi nemzetközi parádét hozott. A háromnapos rendezvényen Magyarországon még soha nem látott külföldi autócsodák és műszaki bemutatók adták a show alaphangulatát.

A tucc-tucc zenét szerető, kigyúrt pasik és a műmelles Barbie-babák legnagyobb hazai felhozatalán speciális programok (például az angol FUEL Girls csapat lenge ruhájú hölgyeinek forró hangulatú bemutatói) oldották a műszaki őrületet.

A több száz átépített autó között Magyarországon még soha nem látott csodákat és a világ legnagyobb tuningcégeinek néhol látványos, néhol öncélú csodáit is lefényképezhették a látogatók. Sőt, a szerencséseknek megadatott, hogy néhány kiejthetetlen nevű, csillagközi fényességre polírozott autóba is beülhessenek!

A show egyik fő érdekességét, szokás szerint, a leglátványosabb autós őrület, a drift színvonalas bemutatói jelentették, amelyet profi külföldi drift versenyzők prezentáltak a hazai közönségnek. A bemutató a versenyzők által épített, technikás pályán történt. Az igazi főszereplők a sok száz lóerős japán autók, illetve a brit és az ír bajnokság sztárjai voltak, néhány kiváló hazai versenyzővel karöltve.