Küzd a rákkal Charlie angyala

Infostart
2009. április 10. 09:00
Rosszabbodott az állapota Charlie egykori egyik angyalának, a 62 éves Farrah Fawcettnek. Orvosai szerint a hajdani szexszimbólum rákbetegsége a végbeléről átterjedt a májára is.

A színésznő nemrégiben Németországban is átesett egy alternatív kezelésen, sajnos, nagyobb sikerrel az sem járt. Legutóbb egy Los Angeles-i klinikán kezelték, ahol orvosai megállapították, hogy a végbeléről a rák átterjedt a májra is.

Fawcett első neve, a Farrah fárszi nyelven örömöt jelent - abból azonban szinte semmi sem jutott neki az elmúlt években. 2006-ban elveszítette több közeli barátját, valamint veserákban a nővérét is. Nem sokkal később elhunyt az édesanyja is.

2007-ben bejelentette, hogy sikerült kiölni szervezetéből a rákos sejteket, de túl korai volt az öröm, a betegség visszatért. A színésznő már a Los Angeles-i klinikán volt az elmúlt napokban, amikor élettársával közös, 24 éves fiát, drogbirtoklás miatt letartóztatták.

Orvosai szerint Farrah Fawcett a körülményekhez képest jól viseli a megpróbáltatásokat, nem hagyta el baráti körben "legendás" humorérzéke sem. Élettársa, Ryan O'Neal azt kérte a színésznő még mindig népes rajongó táborától, imádkozzon érte. Hozzátette: Farrah még nincs a halál kapujában.