Beckhamné a híres olasz divattervező fehérneműibe bújik

Infostart
2008. október 30. 21:20
Victoria Beckham, aki egyszer azt mondta, hogy borzalmasan néz ki meztelenül, a világhírű olasz tervező, Giorgio Armani fehérneműiben fog pózolni.

Az egykori Spice Girls lányzenekar énekesnője sztárfocista férje nyomdokait követi, hiszen David Beckham már régóta Giorgio Armani alsónadrágjait népszerűsíti.

"Posh Spice", aki három gyerek édesanyja, magazinokban és posztereken fog feltűnni várhatóan a jövő év elején.

"Ki lenne jobb Victoria Beckhamnél, hogy elindítsuk az új Emporio Armani fehérnemű globális kampányát?" - véli maga az olasz divattervező mester, aki szerint Victoria Beckham olyan divatikon, akinek befolyása és ismertsége jót tesz a cég fehérnemű üzletágának.

Bár az Emporio Armani női fehérneműk már több mint 20 éve a piacon vannak, most lesz az első alkalom, hogy azt egy nemzetközi sztárral népszerűsítik, eddig ugyanis ismeretlen modellek pózoltak Armani mester darabjaiban.

Victoria Beckham az új tavaszi-nyári kollekció melltartóit és alsóneműit veszi magára, a képeket pedig egy avantgárd csoport készíti majd. A Mert and Marcus néven futó divatfotós páros kamerája előtt állt már Madonna, Jennifer Lopez és Scarlett Johansson is.

Beckhamné az után jelentette be modellkedési szándékát, hogy férje valószínűleg Olaszországban folytatja sportkarrierjét, mivel az AC Milan futballklub januártól kölcsönveszi amerikai csapatától.

A pletykák szerint Victoria nem költözik Olaszországba, hanem Los Angelesben marad a három gyerekkel, és csak iskolai szünetekkor repül hosszabb időre férjéhez Milánóba.