Vadszamarak erősítik a nők szexuális vágyait

Infostart
2008. július 22. 08:45
Az ausztrál vadszamarak lehetnek a kínai nők emancipálódó szexuális életének áldozatai. A nyersbőrből ugyanis hagyományos kínai gyógyszer készül, amely javítja az életerőt, növeli a női libidót és enyhíti a menstruációs fájdalmakat.

A tradicionális gyógyszert gyártó hongkongi cég eddig Dél-Afrikából szerezte be a szamárbőrt, most azonban az ausztráliai Északi Területen keres újabb alapanyagforrást.

A szerhez nem kikészített, hanem nyersbőrre van szükség - ebben található az az anyag, amelynek segítségével javítható az életerő, növelhető a női libidó és enyhíthetők a menstruációs fájdalmak.

A hongkongi cég nagy tételben vásárolna szamárbőrt - "mindet akarják, amire csak rá tudják tenni a kezüket" - fogalmazott John Fleming sydney-i exportőr, aki engedélyt szeretne kapni az északi területi vadszamarak kilövésére.

A területen becslések szerint 300 ezer vadszamár él, amelyeket sportból vadásznak a helybéliek. Fleming tovább ritkítaná az állományt, mert abban bízik, hogy a hongkongiaktól akár 30 amerikai dollárt (4300 forintot) is kaphatna egy-egy szamárbőrért.