Egy nagypapáé Nagy-Britannia legértékesebb hátsója

Infostart
2008. július 22. 20:30
Egymillió fontra (288 millió forintra) biztosította a hátsóját - egy brit nagyapa, aki olyan különlegesnek tartja ezt a testrészét, amely minden pénzt megér.

"Tudom, hogy bután hangzik, de az én hátsóm nem közönséges: igen érzékeny, amelynek segítségével meg tudom állapítani, hogy milyen anyagokból készült az ágy. Nagyon büszke vagyok az egymillió fontos hátsómra" - nyilatkozta Graham Butterfield, aki ki is használja nem mindennapi tulajdonságát: hivatalos minőségellenőr a legnagyobb brit ágygyártó barnoldswicki üzemében.

Butterfield arra is büszke, hogy képessége "természetes", a hátsója semmiféle különleges gondoskodást nem igénye a csúcsteljesítményhez.

Munkahelyi feladatai közé tartozik, hogy dobálja magát a felületen, így "mérve" a matrac puhaságát, a kárpit finomságát és az ágybetét töltelékének minőségét. Véleményét figyelembe veszik annak eldöntésekor, mely típusú ágyakat dobják piacra.

Olyan jó munkát végez, hogy a főnökei is nagyon meg vannak elégedve vele. Graham minden pénzt megér - nyilatkozta Steven Simpson gyárigazgató.