Négymillió dolláros "börtönt" választott magának Doktor House - képekkel

Infostart
2008. július 13. 20:32
Az egész nyarat a családjától távol, forgatással tölti a Doktor House brit sztárja. Hugh Laurie mindig arról panaszkodik, hogy "fogolynak érzi magát Los Angelesben", és a jelek szerint luxusvillát választott "cellájául".

Négymillió dollárért (579 millió forintért) vásárolt magának egy pazar házat Hugh Laurie a Hollywood feletti dombokon. A 301 négyzetméteres épületben természetesen edzőterem is van, a "varázslatos kertben" pedig helyet kapott egy medence és egy vendégház is.

A 49 éves színész nagyon nehezen viseli, hogy a sorozat forgatása miatt alig látja a családját; ahogy egyre több időt tölt távol a feleségétől és három gyermekétől, úgy válik egyre zsémbesebbé és mogorvábbá - ami jót tesz az alakításának, de egyre elviselhetetlenebbé teszi őt a kollégái számára.

Haza viszont csak augusztus elején mehet, mert a hollywoodi forgatókönyvírók több hónapos sztrájkja miatt a sorozat forgatását csak május közepén tudták folytatni.

A Doktor House producerei azzal próbálják kibékíteni, hogy fizetik az ökölvívóleckéit - így a dühét és frusztrációját a homokzsákon és nem a kollágin vezeti le. Maga a sztár is "bokszkezelésnek" nevezi az edzéseket, amelyek nélkül már megőrült volna.