Bébiszitter helyett drótketrec várt a kislányokra

Infostart
2008. július 6. 20:09
Mivel nem volt bébiszittere, ketrecbe zárta két kislányát egy chicagói férfi. A síró gyerekekre egy benzinkútnál figyelt fel egy asszony. A férfi ellen eljárást indított a rendőrség. Mint kiderült, már mindkét szülő állt bíróság előtt.

Drótketrecbe zárta és magával vitte a kocsijában két lányát egy chicagói férfi, mivel nem volt bébiszittere. A 35 éves Ricardo Gonzalezt azután tartóztatták le, hogy hétfőn egy nő jelentette a rendőrségnek: sírást hallott, amint megállt egy benzinkútnál, és felfigyelt arra is, hogy a férfi két kis kezet nyom vissza a kocsiba.

A ketrecet egy falemez és a sötétített ablakok rejtették el. A férfi azt mondta, mivel nincs bébiszittere, így akart vigyázni 2 és 5 éves lányára.

A férfi gyermekek veszélyeztetésének vádjával áll a bíróság elé. Az ügyészek azt is vizsgálják, hogy az apa tette bűncselekménynek minősíthető-e. Azt nem tudni, hogy Ricardo Gonzaleznek van-e ügyvédje.

A két kislányt állami gondnokság alá helyezték. Az is kiderült, hogy mindkét szülő ellen folyt eljárás. Az anya ellen gondatlanság, az apa ellen pedig durva bánásmód miatt.