Támadásra készültek az UFO-k a laktanya ellen? - Képekkel és videóval

Infostart
2008. június 25. 11:28
Egyszerre 13 UFO-t látott a laktanya felett egyik éjjel egy brit járőr. Egyikük, Mark Proctor tizedes le is fényképezte a mobiljával a gyanús fényeket, és jelentést tett a feletteseinek az idegenek felderítő akciójáról.

A brit védelmi minisztérium már megkezdte a vizsgálatot az "azonosítatlan repülő tárgyak" ügyében, amelyeket egy járőr tagjai láttak éjszakai őrségben a Tern Hill-i laktanya fölött. A tárca illetékesei megtiltották a járőr tagjainak, hogy bárkinek is beszéljenek az incidensről.

Aznap valóságos UFO-invázió volt Nagy-Britanniában: két órával a katonák kalandja előtt majdnem összeütközött egy "azonosítatlan repülő tárggyal" egy rendőrségi helikopter Cardiff légterében. A kis híján tragédiával végződött eset előtt három órával pedig egy pár látott különleges és semmihez sem hasonlítható fényeket az A5-ös úton, Shrewsbury közelében.

Bár hallgatnia kellene, a 38 éves Proctor tizedes beszámolt a nagy kalandról. Elmondta, hogy június 7-én este 11 óra után vette észre a csodálatos "repülő járművet". "A parancsnoki irodában ültem, és arra lettem figyelmes, hogy odakinn a fiúk kiabálnak. Kimentem, és megláttam, amit ők: 13 űrhajót az égen."

A tizedes beszámolója szerint a hajók cikázni kezdte, de kettőt sikerült lekapni a mobiltelefonjával, mielőtt eltűntek volna.

A járőr egy 19 éves tagja, aki csak név nélkül vállalta a nyilatkozatot, megerősítette a tizedes szavait. "Láttam ezeket az izéket repülni az égen, és azonnal jelentette is a felettesemnek. Úgy harminc fénypont húzott el felettünk pár perc leforgása alatt; nem szálltak nagyon magasan, és nem is voltak túlságosan gyorsak. Fényesek és vörösek voltak."