Felrobbant UFO maradványait találták meg?

Infostart
2008. május 29. 09:55
Felrobbant egy UFO, amelynek maradványai fémes törmelékkel borítottak be egy aprócska vietnami szigetet. Biztos, hogy nem egy repülőgépet néztek idegen űrhajónak a helyiek, egyetlen légitársaság és a hadsereg sem jelentette, hogy a térségben eltűnt volna egy gépe.

Szakértők vizsgálják a vietnami Phu Quoc szigeten és környékén az azonosítatlan repülő tárggyal történt balesetet. Az előzetes becslések szerint úgy vélik, a felszín felett 8000 méter magasban robbanhatott fel az UFO, amelynek egyik, szürke "fémből" készült, 1,2 méteres darabját meg is találták a szigeten.

A vietnami, kambodzsai és thaiföldi légitársaságok megerősítették, hogy egyetlen gépük sem tűnt el a térségben. A szigetet a vietnami hadsereg katonái centiméterről centiméterre vizsgálják át az UFO maradványai után.

A sziget Kambodzsa partjai közelében fekszik, és az ott élők jelentették be kedden, hogy hatalmas robbanást hallottak. Másnap pedig egy roncsdarabot is találtak a tengerpart közelében.

A kambodzsai légierő első közleményében még azt feltételezte, hogy egy külföldi géppel történhetett baleset, később azonban visszakoztak.

Újabb bizonyítékot hoztak nyilvánosságra brit UFO-szakértők is arra, hogy földönkívüli légi járművek járőröznek Birmingham fölött: a képen, amely április 24-én készült, három tányér alakú objektum látható.

A megfigyelők egy nappal korábban is hasonló jelenségről számoltak be, ám ő csak akkor vette észre az UFO-kat, amikor a fényképet letöltötte a számítógépére. Megmagyarázni azonban azóta sem tudja, mit kapott le.

Valamit azonban akarnak a földönkívüliek, ha ennyire érdekli őket Birmingham, teszik hozzá.