eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A betörők helyett a károsult került börtönbe

Egy ausztrál férfi azért riasztotta a rendőrséget, mert betörtek a házába és elvitték cannabisnövényeinek egy részét. A betörők helyett azonban egyelőre ő maga került rács mögé.

A 35 éves adelaide-i lakos kétségbeesetten hívta a rendőrséget, és elmondta, hogy az ablakot betörve hat ember hatolt be az otthonába, és mire feleszmélt, alig maradt valami házi termesztésű indiai kender töveiből.

A rendőrök még nem bukkantak rá a rablók nyomára, de a helyszín tüzetesebb vizsgálata során hat kábítószernövényt találtak a hálószobákban. Így aztán egy bűnöst máris vád alá helyeztek: a panaszost az eladásra szánt cannabis termesztéséért vonják felelősségre.

A hatóságok pedig az alkalmat megragadva közleményükben felvilágosították mindazokat, akik még nem értesültek volna róla, hogy a cannabis termesztése illegális, ráadásul veszélyes is, mert a "növénybarát" betörésnek és fizikai erőszaknak is kiteszi magát.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×