eur:
394.37
usd:
370.04
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Még az idén megnősül Harrison Ford

Mihelyt befejezi az Indiana Jones legújabb kalandjairól szóló filmjének reklámkampányát, feleségül veszi barátnőjét, Calista Flockhartot Harrison Ford.

Harrison Ford és Calista Flockhart 2002-ben, egy díjátadó ünnepségen találkozott, és már évek óta együtt nevelik a színésznő örökbe fogadott, hétéves fiát, Liamet.

"Calista már egy ideje nagyon szeretne esküvőt, s úgy tűnik, erre előbb-utóbb sor is kerül" - árulta el egy jól értesült forrás. Hozzátette azt is, hogy a színész sajátjaként szereti Liamet, akit szeretne a nevére venni. "Calista szerint ez nagyszerű ötlet, de ahhoz, hogy igazi család legyenek, elengedhetetlen az esküvő is."

Állítólag Ford nem is zárkózik el a dolog elől, de előbb be akarja fejezni az új Indiana Jones promóciós kampányát - vagyis valamikor nyár közepén mondhatják ki a boldogító igent.

A pletykás bennfentes szerint a pár csöndes esküvőre készül Kaliforniában.

A 65 éves Harrison Fordnak két felnőtt fia van az első házasságából, valamint egy fia és egy lánya Melissa Mathison forgatókönyvírótól - tőle 2004-ben vált el. Az India Jones és a kristálykoponya királysága világpremierje május 22-én lesz.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×