Még az idén megnősül Harrison Ford

Infostart
2008. március 20. 06:00
Mihelyt befejezi az Indiana Jones legújabb kalandjairól szóló filmjének reklámkampányát, feleségül veszi barátnőjét, Calista Flockhartot Harrison Ford.

Harrison Ford és Calista Flockhart 2002-ben, egy díjátadó ünnepségen találkozott, és már évek óta együtt nevelik a színésznő örökbe fogadott, hétéves fiát, Liamet.

"Calista már egy ideje nagyon szeretne esküvőt, s úgy tűnik, erre előbb-utóbb sor is kerül" - árulta el egy jól értesült forrás. Hozzátette azt is, hogy a színész sajátjaként szereti Liamet, akit szeretne a nevére venni. "Calista szerint ez nagyszerű ötlet, de ahhoz, hogy igazi család legyenek, elengedhetetlen az esküvő is."

Állítólag Ford nem is zárkózik el a dolog elől, de előbb be akarja fejezni az új Indiana Jones promóciós kampányát - vagyis valamikor nyár közepén mondhatják ki a boldogító igent.

A pletykás bennfentes szerint a pár csöndes esküvőre készül Kaliforniában.

A 65 éves Harrison Fordnak két felnőtt fia van az első házasságából, valamint egy fia és egy lánya Melissa Mathison forgatókönyvírótól - tőle 2004-ben vált el. Az India Jones és a kristálykoponya királysága világpremierje május 22-én lesz.