eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Megválasztották az év kávéházát

Idén ötödik alkalommal tette közzé a Kávéházak.hu portál a legjobb kávéházak listáját. A legjobb 100 magyarországi kávéház mellett a portál idén három díjat osztott ki.

Az "Év Kávéháza 2007" díjat a budapesti Gerlóczy Kávéház nyerte el. Az elmúlt évek kávéházi fejleményeire válaszul a zsűri további két díjat hozott létre. A "Legígéretesebb Új Kávéház" címet a budapesti Déryné Bisztró, a "Legjobb Láncszem"-nek járó díjat pedig a kecskeméti California Coffee Company nyerte el.

Az "Év Kávéháza 2007" díjat a Budapest belvárosában található Gerlóczy Kávéház nyerte. A kávéház 2004 végén nyílt, és hamar kivívta a budapesti közönség elismerését - írta közleményében a portál.

"Az üzlet elmúlt kétéves működése pedig minden kétséget eloszlatott a koncepció eredményességét illetően. A klasszikus funkciót friss szemlélettel megvalósító kávéház sikeréhez nagymértékben hozzájárult az elegáns, igényes kávéházi térkialakítás, a minőségi étel- és italalapanyagok használata, illetve a helykiválasztás. Az üzlet sikeresen szólította meg a budapestieket, azon belül különösképpen a Belváros lakóit és az itt élő külföldieket" - teszik hozzá.

"A Gerlóczy egy európai léptékű kávéház. A hely formanyelvét tekintve nem igazodik szorosan a monarchiás tradíciókhoz, inkább egy tágabban vett európai örökséget ápol. Külön kiemelendő, hogy a Gerlóczy professzionálisan bánik a modern kommunikációs és marketing eszközökkel, ami a vendégekkel való kapcsolattartásban lassan elengedhetetlen feltétel" - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Rengetegen halnak bele ebbe a betegségbe, pedig odafigyeléssel megelőzhető a kialakulása

Rengetegen halnak bele ebbe a betegségbe, pedig odafigyeléssel megelőzhető a kialakulása

Magyarországon 2022-ben a krónikus betegségek okozta halálesetek között a negyedik leggyakoribb volt a májbetegség. A krónikus májbetegek száma világszerte eléri a másfél milliárdot, és évente mintegy kétmillió ember hal meg ilyen betegség következtében – mondta az InfoRádióban a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájának munkatársa abból az alkalomból, hogy idén is megtartják április 19-én a máj világnapját.

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×