eur:
394.65
usd:
370.61
bux:
66461.97
2024. április 16. kedd Csongor

Díszkáposzta és napraforgó a nőnap slágere

A fehér szegfűvel párosított díszkáposzta, a piros táskába helyezett napraforgók és a szív alakú virágcsokor az idei nőnap legexkluzívabb ajándéka Kijevben.

Az orosz nyelvű kijevi Szegodnya napilap internetes kiadásának pénteki írása szerint a nőnapra készülő ukrán fővárosban a virágos standok alig bírják áruval a vásárlók napok óta tartó rohamát. A hölgyeknek kedveskedni akaró férfiak visznek mindent: rózsát, tulipánt, szegfűt.

Nagy a kereslet a nem olcsó, formatervezett virágkompozíciók iránt is. Nagyon népszerűek az alacsonyabb árfekvésű, fehér, rózsaszín és kék jácintokból összekomponált, tetszetős kosarakban elhelyezett csokrok. Ezekért 200 hrivnyát (kb. 7 ezer Ft.) kérnek.

Alig kerül többe az idei tavasz favoritjának számító, piros táskában árult napraforgócsokor, amit 250 hrivnyáért kínálnak. Ehhez képest nem számít drágának a 300 hrivnyáért árult, fehér szegfűből és díszkáposztából összeállított fantáziamozgató csokor.

Legmélyebben annak a férfinak kell a zsebébe nyúlnia, aki szív alakú virágcsokorral akarja meglepni szíve választottját, mert 300-400 hrivnyával (10-14 ezer forint) lesz soványabb a pénztárcája.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×