Hárommillió dollár egy óráért - visszatér a botrányos életű sztár

Infostart
2008. március 6. 05:50
Hárommillió dollárért lép fel egy londoni jótékonysági koncerten Whitney Houston. A sokáig csak botrányai miatt emlegetett énekesnő egy órás koncertet ad majd.

A Whitney Houstont a milliárdos filantróp, John Caudwell kérte fel arra, hogy énekeljen a róla elnevezett gyermekjóléti alapítvány adománygyűjtő gáláján május 8-án, Londonban.

Az énekesnő évekig súlyos alkohol és drogproblémákkal küszködött, és szinte alig jelent meg a nyilvánosság előtt.

Amióta 2006-ban elhagyta a rehabilitációs intézetet, tavaly októberben lépett fel először nagyobb közönség előtt, akkor is a brit fővárosban, a Royal Albert Hallban. Decemberben részt vett egy Kuala Lumpur-i fesztiválon is.

Az énekesnő függősége 2000-ben derült ki, amikor férjével, Bobby Brownnal együtt marihuána birtoklása miatt letartóztatták a hawaii repülőtéren. Abban az évben fel kellett volna lépnie az Oscar-díjátadó gálán, a show zenei igazgatója azonban ezt lemondta, állítólag azért, mert Houston rossz dalt adott elő a főpróbán.

Whitney tavaly, 15 éves házasság után vált el Bobby Browntól, aki az ismerősök szerint rászoktatta a kábítószerre, és többször bántalmazta is őt.