Mobillal ellenőrizheti kedvese őszinteségét

Infostart
2008. február 15. 21:50
Egy Dél-Koreában elérhető mobiltelefonos szolgáltatás megállapítja, mennyire őszinte az ember beszélgetőtársa, így ellenőrizhető akár a kedves szerelmének valódisága is.

A "szerelmi detektort" a KTF mobilszolgáltató kínálja, és hangelemzés alapján működik, a hangszínből, hanglejtésből állapítja meg, hogy az illető őszinte-e, vagy van-e vonzalom a hangjában.

A cég egyik munkatársa elmondta: azért álltak elő a megoldással, mert sokan szeretnék tudni, mások hogyan viszonyulnak hozzájuk.

Az analízishez arra van szükség, hogy a mobilokat telekonferencia üzemmódban használják, így a beszélők nemcsak egymást láthatják, hanem a képernyőre kivetített "szerelmi mérce" aktuális állását is.

Nemcsak ennyiből áll azonban a szolgáltatás, később ugyanis a beszélgetők szöveges üzenet formájában megkapják a részletes elemzést, amely a vonzalom, meglepetés, koncentráció és őszinteség kategóriájában jellemzi a beszélgetőtársat.

Az előfizetési díj egy hónapra körülbelül 285 forintnak megfelelő összeg, amiért korlátlan számú analízis kérhető. Egyszeri elemzés 57 forintnak megfelelő dél-koreai vonért vásárolható.