Kólásüveg alakú koporsóba temetkeznek

Infostart
2008. február 8. 20:00
Egyedi áruválasztékkal hívja fel magára a figyelmet egy ghánai asztalosműhely: a cég szinte bármilyen alakú koporsót legyárt, igazodva a megrendelők igényeihez.

A Paa Joe Works kínálatában megtalálható a repülőgép, az oroszlán, az uborka, a paradicsom, a cipő, a kígyó és a homár alakú koporsó is, akárcsak a második világháborús lőfegyverre, Mercedesre és kólásüvegre hasonlító darabok.

A megrendelések általában ahhoz igazodnak, hogy az elhunyt mivel foglalkozott életében. A cég vezetője szerint a homár alakú például készülhet egy halász számára, míg az uborka alakú egy zöldségesnek, a repülőgéphez hasonló pedig egy pilótának.

A menedzser szólt arról is, hogy a legszokatlanabb megrendelésüket 1992-ben kapták, amikor egy német orvos női méhet formázó koporsót szeretett volna.

Az üzletember hozzátette: a cég azután állt alakította ki a szokatlan áruválasztékot, hogy egy férfi a nagyanyja számára repülőgép alakú koporsót rendelt, hogy az a mennybe vigye az elhunytat, aki egyébként életében soha nem ült repülőn.