Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Titokban temetik el Heath Ledgert

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ausztráliában temetik el ezen a héten a 28 éves korában elhunyt filmsztárt, de a temetés pontos helyét is idejét titokban tartja a család.

Heath Ledger testét szülővárosába, Perth-be szállítják, ahol valószínűleg egykori iskolája kápolnájában helyezik majd örök nyugalomra. Szülei azonban mindenképpen ragaszkodnak ahhoz, hogy a temetésen csak a szűk család legyen jelen.

A nemzetközi sajtót változatlanul élénken foglalkoztatják a színész halálának körülményei. A boncolás nem tudta megállapítani a halálának okát, a toxikológia eredményeket a hét végére, a jövő hét elejére várják.

Nagybátyja, Mike Ledger azonban ismét képtelenségnek nevezte, hogy a színész öngyilkosságot követett volna el. "Biztosak vagyunk abban, hogy soha nem tett volna ilyet, a halála csak tragikus véletlen lehet" - hangsúlyozta a nagybácsi.

A színészt a múlt hét kedden találták holtan manhattani lakásában; a teste közelében többféle, az ő nevére felírt gyógyszert, többek között altatókat fedeztek fel. A rendőrség azt gyanítja, hogy gyógyszer túladagolás miatt vesztette életét.

Elképzelhetőnek tartják azonban azt is, hogy a halálának természetes oka volt, esetleg szívroham okozta.

Búcsúztatását Los Angelesben tartotta a család. A szigorú biztonsági intézkedések mellett megrendezett ceremónián a szülei, a nővére, egykori menyasszonya, Michelle Williams, kétéves lányuk, Matilda, volt barátnője, Naomi Watts és tíz közeli családtag, illetve barát vett csak részt.