Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Betelt a pohár: felesége elhagyta a hűtlenséggel vádolt sztárfocistát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Elköltözött hűtlenséggel vádolt férjétől Cheryl Cole, a Girls Aloud nevű együttes énekesnője. Korábban két nő is azt állította, hogy lefeküdt Ashley Cole-lal, az angol válogatott futballistájával, egyikük ráadásul azt mondta, hogy az egyéjszakás kapcsolatból gyermeke születhet.

Kedd éjjel elhagyta a hűtlenséggel vádolt Ashley Cole-t felesége, Cheryl.

A Girls Aloud nevű együttes énekesnője titkos helyre költözött, hogy átgondolja közös jövőjüket, azt, érdemes-e megmenteni a házasságot.

Cheryl Cole ügynöke ugyanakkor azt mondja, hogy a házaspár nem szakított. "Még együtt vannak. Sok minden történt mostanában, és Cherylnek szüksége van egy kis szünetre, hogy kitisztítsa a fejét" - közölte az énekesnő képviselője.

A 24 éves énekesnőt láthatóan megviselték az elmúlt napok eseményei, még a Girls Aloud klipforgatásáról is idő előtt távozott, és könnyekben tört ki.

Grant megértő

Cheryl még egy, a botrány kitörése előtt adott interjúban úgy fogalmazott, rövid időn belül gyermeket szeretne férjétől, a Chelsea játékosától.

Az énekesnő kiemelte: a bizalom fontos a kapcsolatukban, és már észrevette volna, ha valami gond lenne a házasságukkal.

A botrányt nem hagyta szó nélkül a Chelsea menedzsere, Avram Grant sem. Az izraeli tréner hangsúlyozta: az eset miatt nem fogja kihagyni a csapatból a védőt, mert Ashley Cole igazi profi, és nem szabad engednie, hogy a pletykák megzavarják.

Múlt pénteken egy 22 éves fodrásznő, Aimee Walton állt elő azzal a történettel, hogy a december 8-i Sunderland elleni mérkőzés után ismerkedett meg a futballistával egy londoni bárban, majd szeretkeztek Ashley Cole egyik barátjának a házában.

A nő később azt mondta, hogy terhes lehet a labdarúgótól, és amikor ezt Cole tudtára hozta, képviselője révén pénzt ajánlott neki, hogy vetesse el a magzatot. A Chelsea-sztár nem emlékszik semmire az éjszakából, de már nem is próbálja tagadni, hogy megtörtént az eset.

Később egy másik nő, a 23 éves modell, Brooke Healy is azt állította, hogy a londoni csapat 2006-os karácsonyi bulija után ismerkedett meg a hátvéddel, és az egész éjszakát együtt töltötte Ashley Cole-lal egyik barátja házában.