Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nincsenek már kemény fickók Hollywoodban

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Keményebb fickónak tartja magát Sylvester Stallone Hollywood mai akciósztárjainál. Szerinte Rambo egy kézzel elintézné Jason Bourne-t.

A 61 éves filmsztárnak meggyőződése, hogy Rambo és az 1980-as évek többi akcióhőse - akiket Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis alakított - sokkal keményebbek voltak Hollywood mai "finomkodó és intellektuális" alakjainál.

"Tudom, hogy a fiatal kollégák egy része afféle őskövületnek tart, mert a mai akcióhősök sokkal intellektuálisabbak és kevésbé emberiek, mint a régiek voltak. A legtöbb alak, akit megformáltam, valóban elsősorban az izmaira számított - akárcsak azok, akiket Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis játszott" - jelentette ki a színész.

Rambo azonban bármikor feltörölné a padlót Jason Bourne-nel, akit Matt Damon játszott a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjében. "Rambo félkézzel elintézné Bourne-t. Nem viccelek! Az egyetlen vetélytárs talán Jason Statham lenne a Transportersből - rajta kívül nem maradt kemény fickó Hollywoodban" - tette hozzá.

Stallone legjobb barátja egyébként egykori riválisa, Arnold Schwarzenegger, kaliforniai kormányzó, akivel minden szombaton találkozik a Beverly Hills-i Cafe Romában.

"Vicces, hogy az 1980-as években a legfőbb riválisok voltunk, most pedig a legjobb cimborák vagyunk" - nyilatkozta Stallone. A Rambo negyedik része egyébként a jövő hónapban kerül az amerikai mozikba.