eur:
393.76
usd:
365.1
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Anyósa rettegett a gyilkossággal vádolt rendőrtől - nem ok nélkül

A felesége meggyilkolásával vádolt, később magával is végző brit rendőrtiszt attól félt, hogy nem látja többet gyermekeit. Közben kiderült, hogy a 47 éves férfi anyósa rettegett vejétől.

Attól tartott a gyilkossággal vádolt brit rendőrtiszt, hogy felesége rokonai végleg elveszik tőle három gyermekét - állítják a 47 éves férfi barátai. Mint ismert, a felesége megölésével vádolt Garry Weddell a hétvégén lelőtte anyósát, majd magával is végzett.

A három gyerek a közelmúltban öt hetet töltött Új-Zélandon nagyanyjuk társaságában, ugyanis ott lakik a tavaly év elején meggyilkolt Sandra Weddell ikertestvére.

"Talán ettől dilizett be"


A felesége meggyilkolásával vádolt férfi attól tartott, hogy végleg Új-Zélandra költöztetik a gyerekeket.

"Garry azt hitte, hogy soha többé nem látja viszont gyerekeit. Talán pont ettől dilizett be" - mondta a barneti rendőr egyik barátja.

Az anyós rettegett

Közben kiderült, hogy anyósa már régóta tartott a férfitól, aki szabadlábon várhatta a tárgyalást. A 70 éves Traute Maxfield egyik barátnője, Suzanne Locks elmondta: "nagyon aggódott, amikor megtudta, hogy óvadék ellenében szabadlábra helyezték a vejét. Úgy vélte, Garry bármire képes."

A nő legrosszabb félelmei végül is beigazolódtak, hiszen a 47 éves rendőr vele is végzett.

Először Garry Weddell testét találták meg múlt szombaton a broomhilli lövészklub közelében fekvő erdőben. Anyósa, Traute Maxfield holttestét akkor találták meg, amikor értesíteni akarták őt veje haláláról, mint a legközelebbi hozzátartozót.

A nyomozók szerint a 47 éves férfi egy illegálisan tartott fegyverrel ölte meg az idős nőt, majd öngyilkos lett.

Válás helyett gyilkolt

A 47 éves rendőrtisztet korábban felesége meggyilkolásával vádolták, de 200 ezer fontos óvadák ellenében szabadlábra helyezték.

A vádak szerint Garry Weddell 2006 decemberében veszett össze feleségével, akit hűtlenséggel gyanúsított. A házaspár viszonya ezt követően megromlott, és a nő beadta a válókeresetet.

Tavaly január végén azonban nyoma veszett a 44 éves nőnek. Sandra Weddell holttestét végül a család dunstable-i házának garázsában találták meg, nyaka köré egy kábelt tekertek, ezzel fojtották meg, de az esetet öngyilkosságnak beállítva.

A rendőrök a nyomozás során hamar eljutottak a férjhez, és tavaly nyáron őrizetbe vették a rendőrtisztként dolgozó férfit, ám óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A felesége meggyilkolásával vádolt rendőrtiszt tárgyalása májusban folytatódott volna.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×