Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Segítség azoknak, akik nem tudták, hogy százféle orgazmus van

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Orgazmus szótárt írt egy brit családanya, aki azt állítja: száznál többféle orgazmus van, s ezek mindegyikéről be is számol - A-tól Z-ig.

A 41 éves Karen Manning az után döntött úgy, hogy szótárt ír az orgazmusról, miután alaposan kifaggatta barátait és jó ismerőseit a szexuális életükről - így nem csupán a saját, hanem az ő tapasztalataik alapján is rájött: nem csak egyféle orgazmus, van, hanem száznál is több.

Az A-tól Z-ig feldolgozott orgazmusok között van a "Gyorsabban!"-tól kezdve az "Ó, Istenem!"-en keresztül a "Pafonkaparó"-ig minden, amiről csak hallott - vagy tud.

A kétgyermekes, szőke családanya már el is adott ö00 példányt az orgazmus szótárból a devoni Brixhamben - darabját 7,99 fontért (2700 forintért). "Minden orgazmus más, ezért kezdtem el jegyzeteket készíteni a saját és a barátaim tapasztalatairól, hogy mindegyiket szavakkal is meg tudjam lényegíteni" - nyilatkozta.

Karen elismerte, hogy nem volt kemény munka - sőt, kimondottan jól szórakozott anyaggyűjtés és írás közben. Az "alap-orgazmust" nevezte el A+-nak - ez az átlag. A legritkábbnak a "Felvillanyozó orgazmust" találta - ez az a kielégülés, amikor a test öntudatlanul rázkódik a gyönyörtől.

A "Repülő orgazmus" helyhez kötött - ezt csak akkor érhetjük el, ha egy úton lévő repülőgép mosdójában szeretkezünk.

Karen a legtöbb tapasztalatot a férjével, Nickkel szerezte. "Mindig nagyon jó volt a szexuális életünk" - vallotta be büszkén az asszony.