Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Február elején nősül \"Európa legjobb partija\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Bár politológusok szerint részben a Carla Bruni egykori modellel folytatott viszonya miatt csökkent elnökké választása óta először 50 százalék alá Nicolas Sarkozy népszerűsége, a francia államfő feleségül veszi barátnőjét. Az esküvő eldöntött tény, időpontja pedig valószínűleg február 9.

Nicolas Sarkozy és Carla Bruni most éppen II. Abdullah jordániai király vendége, és a hozzájuk közel álló források szerint a pár már az esküvőre készül. Ennek valószínű időpontja február 9-dike.

David Martinon elnöki szóvivő nem volt hajlandó kommentálni a hírt, amelyet azonban alátámasztani látszik, hogy az olasz énekesnő egy szív alakú - valószínűleg eljegyzési - gyémántgyűrűt visel. Cserébe az asszony egy svájci luxusórát ajándékozott a párjának.

A hírt ráadásul meg is erősítette Carla Bruni édesanyja. "Az elnök megkérte a lányom kezét. Én pedig azt válaszoltam: Elnök úr, semmi okom, hogy elutasítsam a kérését!" - nyilatkozta Marisa Borini, aki már látja is a lányát az Élysée palotában.

Az 52 éves Sarkozy és a 39 éves Bruni a hétvégén a világhírű Petrába latogatott, az asszony kisfiát, Aurelien-t az államfő a nyakán cipelte.

A francia elnök boldogságát legföljebb az ronthatja, hogy a Le Parisien című lapban közzétett felmérés eredménye szerint hét pontot, 48 százalékra esett december óta a népszerűségi indexe. A felmérést a CSA közvélemény-kutatóintézet készítette.