Tévéműsorban keresi a gyökereit a hollywoodi sztár

Infostart
2008. január 3. 21:40
Russell Crowe a BBC segítségével próbál majd nyomára akadni a családi gyökereknek Walesben; a 43 éves Oscar-díjas ausztrál színész reméli, hogy megtalálja majd a déd-nagyszülei rokonait.

Crowe déd-nagyszüleinek zöldséges boltjuk volt Wexhamben, de a család azóta messze került Walestől: a Gladiátor sztárjának a nagyapja 80 éve emigrált Új-Zélandra, ahonnan a színész a szüleivel négyéves korában költözött át Ausztráliába.

Kiderült azonban, hogy több tucatnyi másod-unokatestvére él még ma is Wexham közelében - ezért vállalta, hogy szerepel a BBC walesi genealógiai műsorában, a Hazatérésben.

BBC-s források szerint a forgatás már megkezdődött, és a színész nagyon izgatottan készül a találkozásra a távoli rokonokkal.

Russell Crowe egyébként nem az első világsztár, aki a műsor keretében találta meg walesi gyökereit. Susan Sarandon, Donny Osmond, Cilla Black, Petula Clark és Rolf Harris is szerepelt már a Hazatérésben.

Russell Crowe új filmjét, az Amerikai gengsztereket január 17-én kezdik vetíteni Magyarországon. A filmet Ridley Scott rendezte, és Crowe mellett olyan nagyágyúk szerepelnek benne, mint Denzel Washington és Cuba Gooding Jr.