Gyerek, üvegszem és urna - a legfurcsább elveszett tárgyak

Infostart
2008. január 3. 20:10
Egy négyéves kisfiú lett a "legbizarrabb talált tárgy" tavaly az egyik skóciai szállodában. A gyereket egyszerűen ottfelejtették a szülei, mikor sietősen távoztak.

A kétségbeeséstől félőrült szülők persze hamar visszafordultak a gyerekért, amikor észrevették, hogy nincs a kocsiban. A kisfiúra az edinburgh-i Travelodge szálloda személyzete találta rá, amint boldogan és önfeledten játszott a hotelszobában.

A házaspár "feledékenységét" a szálloda egyik alkalmazottja azzal magyarázta, hogy túl sok csomagjuk volt, és erős késében voltak egy családi eseményről. "Egy kissé kaotikus volt a távozásuk, és egyszerűen elfelejtkeztek a betegről" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás.

Bár a gyerekért gyorsan visszamentek, mégis őt nevezte az alkalmazott a "legfurcsább dolognak", amelyet valaha is ottfelejtettek a szállodában.

A szállodalánc, amelyhez a Travelodge is tartozik, összeállította a 2007-ben náluk felejtett furcsa és elképesztő tárgyak listáját. Kiderült, hogy volt olyan vendég, aki 800 fontot (272 ezer forintot) felejtett készpénzben a szobájában, és olyan is, aki az aranyóráját.

Egy vendég egy egész bőröndöt hagyott el, tele parókákkal és szemüvegekkel, egy másik pedig a cége fúziójához létfontosságú anyagokkal tömött aktatáskát. De felejtettek az egyik szállodában egy hamvakkal teli urnát, egy üvegszemet és egy Princess névre hallgató perzsa macskát is.