Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Modellvélemény George Bushról: "Nagyon jó srác"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A brit fővárosban népszerűsítette Lauren Bush, az ENSZ Világélelmezési Programjának jószolgálati nagykövete azt a táskát, amelynek megvásárlásával segíteni lehet a világ éhezőin. Az amerikai elnök unokahúgát ugyanakkor legalább annyit kérdezték a családjáról, mint a jótékonysági akcióról.

Lauren Bush a jelenlegi amerikai elnök, George Bush öccsének, Neil Bushnak a lánya, de hírnevét nem pusztán rokonainak, hanem majd egy évtizedes modellkarrierjének is köszönheti, korábban például ő volt a Tommy Hilfiger márka arca.

Noha a kifutók világának már búcsút intett, a reflektorfény továbbra sem kerüli el, hiszen elvállalta az ENSZ Világélelmezési Programjának képviseletét. A rászorulókon való segítés szándékával alkották meg az úgynevezett Feed (Táplálás) szatyrot, amelynek megvásárolja egy évre biztosítja egy fejlődő országban élő gyermek táplálását.

A táska gyorsan divatcikk lett az Egyesült Államokban, köszönhetően például Lauren és Barbara Bushnak. Utóbbi a korábbi elnök, George Herbert Walker Bush felesége, vagyis Lauren nagyanyja.

Noha az exmodell nem igazán szeret politikus rokonairól beszélni, a Guardian brit napilap újságírójának adott interjúban bevallotta, hogy már várja, amikor nem a nagybátyja lakik majd a Fehér Házban.

Amikor a riporter arra kérte, hogy mondjon valami meglepőt nagy hatalmú rokonairól, némi gondolkodás után azt mondta: "A nagyapám nagyon jól énekel, a nagybátyám pedig, hm, nagyon aranyos és nagylelkű, tulajdonképpen ő egy igazán jó srác".