Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Alsónadrággal fékezte meg a krokodilt a strandon

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Lekapta az alsónadrágját, és azzal kötötte be a népszerű strandra tévedt másfél méteres krokodilt egy férfi Ausztráliában.

Jimmy Howard csak le akarta nyugtatni az édesvízi krokodilt, és - mint mondta - nem volt más a keze ügyében, mint a vörös színű alsónadrágja. "Gyorsan lekaptam, bevizeztem, és rátekertem a krokodil pofájára" - számolt be a kalandról.

Mivel a krokodil nyűgösnek tűnt, és félő volt, hogy rátámad valakire, gyorsan kellett kerítenie valamit, amivel letakarhatja a szemét - tette hozzá a "hős".

"Valószínűleg én vagyok a világon az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy rajtaütött egy krokodilon. Szerencsém, hogy nem egy bikát kellett megfékeznem - az csak dühösebb lett volna a vörös láttán" - viccelődött később újságírók előtt.

A 35 éves férfi egyébként kis híján rálépett az állatra, amely az egyik darwini strand medencéje mellett sütkérezett. "Csak egy kölyök krokodil volt, lehet, hogy elfáradt. De a fogai így is jókorák, és biztosan kiharapott volna egy-két falatot valakiből, ha módja van rá" - tette hozzá.

A férfi szerint a krokodil valószínűleg csak egy újabb hullámra várt, amely visszavitte volna a vízbe, de mivel a strandon mindig sokan vannak délutánonként, jobb volt gyorsan eltávolítani az útból. "Felhívtam egy barátomat, aki hozott egy kötelet. Elkaptuk, és megvártuk, míg a vadvédelmisek odaérnek érte." Az nem derült ki, mi lett a krokodil sorsa.