eur:
392.49
usd:
365.87
bux:
66795.47
2024. április 25. csütörtök Márk

Alsónadrággal fékezte meg a krokodilt a strandon

Lekapta az alsónadrágját, és azzal kötötte be a népszerű strandra tévedt másfél méteres krokodilt egy férfi Ausztráliában.

Jimmy Howard csak le akarta nyugtatni az édesvízi krokodilt, és - mint mondta - nem volt más a keze ügyében, mint a vörös színű alsónadrágja. "Gyorsan lekaptam, bevizeztem, és rátekertem a krokodil pofájára" - számolt be a kalandról.

Mivel a krokodil nyűgösnek tűnt, és félő volt, hogy rátámad valakire, gyorsan kellett kerítenie valamit, amivel letakarhatja a szemét - tette hozzá a "hős".

"Valószínűleg én vagyok a világon az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy rajtaütött egy krokodilon. Szerencsém, hogy nem egy bikát kellett megfékeznem - az csak dühösebb lett volna a vörös láttán" - viccelődött később újságírók előtt.

A 35 éves férfi egyébként kis híján rálépett az állatra, amely az egyik darwini strand medencéje mellett sütkérezett. "Csak egy kölyök krokodil volt, lehet, hogy elfáradt. De a fogai így is jókorák, és biztosan kiharapott volna egy-két falatot valakiből, ha módja van rá" - tette hozzá.

A férfi szerint a krokodil valószínűleg csak egy újabb hullámra várt, amely visszavitte volna a vízbe, de mivel a strandon mindig sokan vannak délutánonként, jobb volt gyorsan eltávolítani az útból. "Felhívtam egy barátomat, aki hozott egy kötelet. Elkaptuk, és megvártuk, míg a vadvédelmisek odaérnek érte." Az nem derült ki, mi lett a krokodil sorsa.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×