eur:
393.8
usd:
368.21
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

"Boldogságtablettával" kasztrálják a pedofilokat

Ingyen kapnak a depressziósok kezelésére szolgáló Prozacot az önként jelentkező pedofilok Nagy-Britanniában. A gyógyszer a "kémiai kasztráció" enyhébb változata, amely segít a pedofiloknak abban, hogy uralkodni tudjanak szexuális vágyaikon.

A Prozacot a jövő hónaptól azok kapják, akik egyúttal depressziótól is szenvednek a hajlamaik miatt. A gyógyszerért nem kell fizetniük sem azoknak, akik börtönben ülnek, sem azoknak, akik szabadlábon vannak.

A gyógyszer ingyenessé tételét élesen bírálják az adófizetők szervezetének és az áldozatok érdekeit képviselő csoportok is. Utóbbiak közül az egyiknek a vezetője úgy vélekedett, hogy a gyerekeket száz százalékos biztonsággal csak akkor lehet megvédeni a pedofiloktól, ha azokat egészen addig rács mögött tartják, amíg már nem jelentenek veszélyt.

A pedofilok számára kétféle gyógyszeres kezelés áll rendelkezésre - attól függően, mit javasolnak az orvosok és a börtön vezetői. A keményebb - amelyet kémiai kasztrációnak is neveznek - egy olyan gyógyszer szedését jelenti, amely csökkenti a tesztoszteron-szintet.

A gyógyszer hatására - amely tabletta és injekció formájában is elérhető - a páciensek szexuális érdeklődése és potenciája is csökken. Sokakat elriasztanak azonban a mellékhatások: a bőrpirosodás, a mellek megnövekedése és a csonttömeg csökkenése.

Enyhébb mellékhatások

A másik lehetőség a Prozac, amelynek a szedése sokkal vonzóbb, hiszen a mellékhatásai jóval enyhébbek, és sok esetben egy idő után teljesen elmúlnak.

Szakértők elsősorban azoknak ajánlják, akik gyakran fantáziálnak gyerekekkel folytatott szexuális "játékokról", és úgy érzik, nem tudják magukat megtartóztatni attól, hogy e fantáziálást a valóságban is átéljék. A szakértők szerint a gyógyszer segíthet azokon is, akik egyúttal depresszióban is szenvednek.

A végső döntést arról, hogy ki kaphat gyógyszeres kezelést, egy személy hozza majd meg: Don Grubin törvényszéki pszichológus, aki kimondottan pedofilok kezelésére szakosodott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×