eur:
393.14
usd:
367.83
bux:
65966.74
2024. április 24. szerda György

Szingli lett a kis herceg

Szakított Harry herceggel a barátnője. Chelsy Davy sírva közölte a brit trónörökös kisebbik fiával, hogy három éves kapcsolatuknak vége.

Telefonon szakított Harry herceggel a barátnője, aki szeptemberben még azért választotta a Leedsi Egyetemet, hogy minél közelebb legyen a szerelméhez. Barátai szerint azonban a szőke zimbabwei szépségnek elege lett a herceg állandó ivászataiból, életstílusából - és főleg abból, hogy Harry nem volt hajlandó elkötelezni magát.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy Harry Chelsy 22. születésnapján ellógta a bulit, és inkább a haverjaival utazott Párizsba a rögbi világbajnokság döntőjére. A herceget azonban a jelek szerint nem nagyon viselte meg a szakítás, hiszen péntek éjszaka egy titokzatos barna szépség társaságában fényképezték le egy londoni éjszakai klubban.

A királyi udvar egyik magas rangú tisztviselője név nélkül nyilatkozva megerősítette, hogy a kapcsolatnak vége. "Harry folytatni fogja katonai karrierjét, Chelsy pedig egyetemi tanulmányait" - tette hozzá az idézett forrás.

A szakítás híre egyébként nem keltett meglepetést, hiszen a pár utoljára október 26-án - a rögbi döntő után hat nappal - mutatkozott együtt. Chelsyn látszott, hogy sírt, és amikor távoztak az exkluzív Amika klubból, a sofőr vezette limuzin hátsó ülésére szállt be, míg Harry előre.

Egy barát ironikusnak nevezte, hogy a kapcsolat nagyszerűen működött, míg Chelsy és Harry a világ két végén élt, most viszont, hogy 360 kilométerre voltak egymástól, a szerelemnek gyorsan vége lett.

Egy másik szerint Chelsy már megbánta, hogy Nagy-Britanniába jött tanulni. "Utálja az itteni időjárást, kevés barátja van, és most még Harryt is elveszítette."

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×