Szingli lett a kis herceg

Infostart
2007. november 11. 19:53
Szakított Harry herceggel a barátnője. Chelsy Davy sírva közölte a brit trónörökös kisebbik fiával, hogy három éves kapcsolatuknak vége.

Telefonon szakított Harry herceggel a barátnője, aki szeptemberben még azért választotta a Leedsi Egyetemet, hogy minél közelebb legyen a szerelméhez. Barátai szerint azonban a szőke zimbabwei szépségnek elege lett a herceg állandó ivászataiból, életstílusából - és főleg abból, hogy Harry nem volt hajlandó elkötelezni magát.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy Harry Chelsy 22. születésnapján ellógta a bulit, és inkább a haverjaival utazott Párizsba a rögbi világbajnokság döntőjére. A herceget azonban a jelek szerint nem nagyon viselte meg a szakítás, hiszen péntek éjszaka egy titokzatos barna szépség társaságában fényképezték le egy londoni éjszakai klubban.

A királyi udvar egyik magas rangú tisztviselője név nélkül nyilatkozva megerősítette, hogy a kapcsolatnak vége. "Harry folytatni fogja katonai karrierjét, Chelsy pedig egyetemi tanulmányait" - tette hozzá az idézett forrás.

A szakítás híre egyébként nem keltett meglepetést, hiszen a pár utoljára október 26-án - a rögbi döntő után hat nappal - mutatkozott együtt. Chelsyn látszott, hogy sírt, és amikor távoztak az exkluzív Amika klubból, a sofőr vezette limuzin hátsó ülésére szállt be, míg Harry előre.

Egy barát ironikusnak nevezte, hogy a kapcsolat nagyszerűen működött, míg Chelsy és Harry a világ két végén élt, most viszont, hogy 360 kilométerre voltak egymástól, a szerelemnek gyorsan vége lett.

Egy másik szerint Chelsy már megbánta, hogy Nagy-Britanniába jött tanulni. "Utálja az itteni időjárást, kevés barátja van, és most még Harryt is elveszítette."