A világ legmegdöbbentőbb útakadálya - képpel

Infostart
2007. október 24. 21:59
Döbbent autósok kerülgették a világ valószínűleg legmegdöbbentőbb útakadályát: a kismalacait az úttest kellős közepén szoptató anyakocát.

Egy jó anya soha nem mond nemet, amikor a kicsinyei enni kérnek - így amikor a kilenc malacnak a forgalmas autóút kellős közepén támadt szopni kedve, a koca szépen megállt, és eleget tett anyai kötelezettségeinek.

A szopásba feledkezett malacokat a legkevésbé sem zavarta a forgalom, szoptak tovább, miközben a döbbent autósok óvatosan kerülgették őket a hampshire-i Bramshaw közelében.

A különleges útakadályra a helyi rádióállomás a híreiben hívta fel az autósok figyelmét, egyikük, a 60 éves Bernie Bedford pedig le is fényképezte a nem mindennapi látványt.

"Bramshaw-ból tartottam Landford felé, amikor hirtelen a szemem elé tárult ez az elképesztő látvány. Egy hatalmas koca szoptatta a kicsinyeit - az út kellős közepén! Egy tapodtat se mozdult, az autók pedig óvatosan kikerülték. A rádióban még be is mondták, hogy vigyázzunk, mert egy disznó veszélyezteti a közlekedést" - mesélte az alkalmi fotós.