Ki a világ legbefolyásosabb híressége?

Infostart
2007. június 15. 21:19
Az egyesült államokbeli Oprah Winfrey a világ legbefolyásosabb sztárja, legalábbis a Forbes magazin éves felmérése szerint. A listán előkelő helyet kapott Madonna, Elton John és David Beckham is.

A magazin a televíziós szereplések, az internetes és sajtómegjelenések, valamint a jövedelmek alapján állította össze a legbefolyásosabb hírességek listáját.

Ennek alapján az első helyet az amerikai televíziós műsorvezető, Oprah Winfrey szerezte meg, míg a második helyen a golfozó Tiger Woods végzett.

A harmadik Madonna lett, aki tavaly még kiesett a százas listáról, a múlt nyári koncertkörútja azonban jelentősen megnövelte a sztár jövedelmét. Az első húszban megtalálhatjuk még Sir Elton Johnt és David Beckhamet is.

Arattak a Harry Potter történetek sztárjai is. A regények írója, JK Rowling a 48., a filmben főszerepet játszó Daniel Radcliffe a 79. míg a Hermionét alakító Emma Watson a 97. helyet szerezte meg.

Az idei év nagy vesztese Paris Hilton, aki tavaly még az 56. helyet szerezte meg, 2007-ben azonban még a listára sem tudott felkerülni.