Karibi tengerjáró jégpályával és víziparkkal

Infostart
2007. április 24. 09:11
Törölközőt és fürdőruhát szinte minden ember vinne magával egy Karib-tengeri utazásra. Azok azonban, akik kedvelik a tengeri hajóutakat, változtathatnak a szokásaikon, és magukkal vihetik a korcsolyájukat és a golfütőjüket is. A világ legnagyobb hajóján ugyanis műjég és golfpálya is van.

A Liberty of the Seas - amely jelenleg a brit partoknál horgonyoz - 160 ezer tonnát nyom, és a szórakoztatás szempontjából többet nyújt a rajta tartózkodóknak, mint egy város.

A műjég és egy kilenclyukú miniatűr golfpálya mellett egy mászófal is helyet kapott rajta, valamint egy bokszring is.

Ha az út során vihar tör ki, és a tengerben nem lehetne fürdeni, akkor sem kell félretenni a fürdőruhát, az utasokat ugyanis egy vízipark is várja.

Akik más jellegű szórakozásra vágynak, azok számára épült a hajó színháza és kaszinója. A hajó építői még esküvők és lakodalmak megrendezésére is felkészültek.

A luxushajó 1.360 fős személyzete 3.643 embert tud kiszolgálni. A tengerjáró majdnem 70 méterre emelkedik ki a tengerből, az utasok 15 emeletet használnak.

A luxushajó - miután átszeli az óceánt - a jövő hónapban, Miamiból indul első útjára. Egy kilencnapos karibi utazás két ember számára négyezer fontba, azaz több mint másfél millió forintba kerül majd.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást