Itt a megváltás a túlsúlyos hölgyek számára!

Infostart
2007. április 4. 08:52
Alighanem a megváltással ér fel a súlyproblémákkal küszködő hölgyek számára az idén nyári fürdőruha-divat. A divatdiktátorok ugyanis úgy döntöttek, hogy a retro lesz a divat, azaz visszatérnek az '50-es évek a jelenleginél (elsősorban a fenéknél) jóval többet takaró modelljei.

Valószínűleg sok, a súlyával küzdő hölgy lélegzik majd fel az idei fürdőruha-divat láttán. A nyár slágere ugyanis az '50-es évek divatját utánzó bikini lesz, amely a fenékrésznél és a hasnál is a jelenleginél jóval többet takar.

A "nagyfenekű bikinik" újbóli divatba hozásával három évvel ezelőtt már megpróbálkozott Stella McCartney, de nem járt sikerrel. Nem utolsósorban azért, mert még túl közeli élmény volt a Bridget Jones naplója című film és a főszereplő hatalmas alsóneműi.

Három év alatt sok minden megváltozott, így az idei nyár legnagyobb slágere alighanem a retrobikini lesz. Mostanra ugyanis a többi tervező is magáévá tett az ötletet, így a többi között Michael Kors és Donatella Versace is.

Az igazi áttörést azonban az hozta meg, hogy a régi-új divatra rábólintott Miuccia Prada is, aki arról híres, hogy az első hallásra legelképesztőbb ötletekből is képes divatot kreálni.

McCartney, Kors, Versace és Prada után már csak az új irányzatot népszerűsítő sztárok hiányoztak - de nem sokáig.

Az egyik első fecske Uma Thurman volt, a színésznőt egy karibi vakáción fotózták le a retro-stílusú kétrészesben.

Úgyhogy az önmagukkal elégedetlen hölgyek fellélegezhetnek: idén nyugodtan strandolhatnak majd.