Stallone a dzsungelbe küldené Beckhamet

Infostart
2007. január 15. 10:15
Noha korábban csak egy filmszerep erejéig barátkozott a sportággal, Sylvester Stallone vasárnap mégis egy futballpályán tette tiszteletét. Az amerikai színész az Everton-Reading angol bajnokit (1-1) tekintette meg.

Sylvester Stallone legújabb filmje, a Rocky Balboa bemutatójára érkezett Nagy-Britanniába. Az Everton mérkőzésére a csapat résztulajdonosa, Robert Earl hívta meg, aki a színésszel is üzleti kapcsolatban áll.

A 60 éves sztár lelkesen számolt be az élményeiről a sajtónak: "Korábban több mérkőzést láttam már a tévében, de sokkal nagyobb élmény személyesen is jelen lenni. Egész biztosan visszajövök még ide."

Sylvester Stallone kifejtette véleményét a sportág amerikai esélyeiről és a nyáron a Los Angeles Galaxy csapatába szerződő David Beckham-ről is: "Egész biztosan szupersztárként fogadják majd, hiszen megvan ehhez minden adottsága. Sokat segít majd a sportágnak, rengeteg figyelmet vonz majd a személye."

"Még nem találkoztam vele, de bátran betenném a Rambóba is, és néhány hónapig kergetném a dzsungelben" - fejezte ki tiszteletét a színész a maga sajátos módján.

Sylvester Stallone korábban csak az 1981-es Menekülés a győzelembe című film forgatásakor találkozott a labdarúgással, amelyben ő az amerikai hadifoglyokból álló csapat kapusát alakította.