eur:
394.27
usd:
370.13
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Keressen még ma 260 milliárd forintot!

Rekordközeli nyeremény várható az EuroMillions nevű európai lottójátékon, ahol a pénteki húzáson 100 millió euró (260 milliárd forint) találhat gazdára. Idén februárban három szerencsés (egy portugál és két francia) játékos összesen 183, 5 millió eurót (akkori árfolyamon mintegy 45,5 milliárd forintot) nyert.

Immár 10. hete nincs telitalálat az EuroMillions európai lottójátékon, amelynek így a főnyereménye várhatóan eléri a 100 millió eurót (260 milliárd forintot). A játékban utoljára augusztus 25-én volt telitalálat.

Az európai lottót kilenc országban lehet játszani és bár Magyarország nincs a szerencsések között, azért a helyzet nem teljesen reménytelen, hiszen Ausztriában például próbálkozhatnak az elszántabbak.

A kilenc ország egyébként: Írország, Franciaország, Spanyolország, Svájc, Ausztria, Belgium, Luxembourg, Nagy-Britannia és Portugália.

Az EuroMillions szabályai szerint a fődíj megnyeréséhez öt számot kell eltalálni 1-50 között, valamint a jackpothoz két "Szerencsecsillagot" 1-9 között.

Az európai lottó egyébként idén egyszer már bizonyított, hiszen februárban három szerencsés (egy portugáliai és két franciaországi játékos) összesen 183, 5 millió eurót (akkori árfolyamon mintegy 45,5 milliárd forintot) nyert.

A nyerőszámok akkor a következők voltak: 9, 21, 30, 39, 50 valamint 1 és 3.

A sorsolást péntek este ejtik meg, próbálkozni tehát még lehet...

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×