Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Keressen még ma 260 milliárd forintot!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Rekordközeli nyeremény várható az EuroMillions nevű európai lottójátékon, ahol a pénteki húzáson 100 millió euró (260 milliárd forint) találhat gazdára. Idén februárban három szerencsés (egy portugál és két francia) játékos összesen 183, 5 millió eurót (akkori árfolyamon mintegy 45,5 milliárd forintot) nyert.

Immár 10. hete nincs telitalálat az EuroMillions európai lottójátékon, amelynek így a főnyereménye várhatóan eléri a 100 millió eurót (260 milliárd forintot). A játékban utoljára augusztus 25-én volt telitalálat.

Az európai lottót kilenc országban lehet játszani és bár Magyarország nincs a szerencsések között, azért a helyzet nem teljesen reménytelen, hiszen Ausztriában például próbálkozhatnak az elszántabbak.

A kilenc ország egyébként: Írország, Franciaország, Spanyolország, Svájc, Ausztria, Belgium, Luxembourg, Nagy-Britannia és Portugália.

Az EuroMillions szabályai szerint a fődíj megnyeréséhez öt számot kell eltalálni 1-50 között, valamint a jackpothoz két "Szerencsecsillagot" 1-9 között.

Az európai lottó egyébként idén egyszer már bizonyított, hiszen februárban három szerencsés (egy portugáliai és két franciaországi játékos) összesen 183, 5 millió eurót (akkori árfolyamon mintegy 45,5 milliárd forintot) nyert.

A nyerőszámok akkor a következők voltak: 9, 21, 30, 39, 50 valamint 1 és 3.

A sorsolást péntek este ejtik meg, próbálkozni tehát még lehet...