Hova nem szabad költözni?

Infostart
2006. augusztus 16. 05:02
London nem csak Nagy-Britannia fővárosa, de a rosszkedvé is, egy felmérés szerint ugyanis a londoniak a legnyomorultabbak a szigetországban. Tehát ha a kivándorláson töri a fejét, inkább Aberdeenbe költözzön, ott ugyanis a legboldogabbak az emberek.

A brit felmérés szerint Londonnak alig sikerült megelőznie Manchestert és Liverpoolt, de Birminghamnek és Newcastle-nek is sikerült beküzdenie magát a "legnyomorúságosabb" városok ötös toplistájára.

A britek Észak-Angliában, illetve Skóciában érzik a legjobban magukat: Aberdeen mellett Glasgow, Bristol, Sheffield és St. Albans került a legboldogabb helyek közé.

A felmérésben 2000 embert kérdeztek meg, és olyan elemeket vettek figyelembe, mint például az, hogy milyen körülmények között él valaki.

Londonban például a megkérdezettek 60 százaléka egyedül, vagy idegenekkel lakik együtt, és 55 százalékuk betonrengetegben tengeti napjait.

A szigetország északi részein ugyanakkor az emberek 85 százaléka családjával, vagy barátaival osztja meg hajlékát, és 78 százalékuk zöldet lát, ha kinéz az ablakon.