INFORÁDIÓ
2021. május 9. vasárnap
Gergely

zacher gábor

2021.03.12. 10:13

Szakorvosok a Covidról: egész családok kerülnek kórházba, és csonkák távoznak

Még hetekig emelkedhet a koronavírusos megbetegedések száma, és március végén, április elején tetőzhet a járvány – mondta egy online közvetített beszélgetésen a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosa. Szlávik János más szakorvosokkal egyetértésben úgy ítéli meg, hogy az egészségügyi ellátórendszer bírni fogja a rendkívüli terhelést.
2021.01.16. 10:44

Zacher Gábor: ez azért egy fárasztó történet

A hatvani kórházban és a mentőszolgálatnál is dolgozó orvos csökkenő betegszámról beszélt, de úgy látja, csak az oltás enyhít majd az egészségügyre nehezedő nyomáson.
2020.12.05. 08:20

Zacher Gábor helyesli az ENSZ-döntést a marihuánáról

Törölte az ENSZ a legveszélyesebb kábítószerek listájáról a kannabiszt. Magyarország az ellenzők között volt, de Zacher Gábor szerint jól döntött a nemzetközi szervezet, ugyanis a toxikológus szerint már évekkel ezelőtt bebizonyosodott, hogy a marihuána nem tartozik a legveszélyesebb kábítószerek közé.
2020.08.22. 08:00

Zacher Gábor: a karanténban egy pici szikra is berobbanhat

A karantén hatására világszerte, így minden bizonnyal Magyarországon is megnőtt a legális feszültségoldók és altatók forgalma, voltak, akik pedig a korábbinál több alkohol fogyasztásával igyekeztek a felgyülemlett feszültséget oldani – mondta Zacher Gábor.
2019.12.09. 21:09

Zacher Gábor szerint is lesújtó: a középiskolások harmada rendszeresen alkoholizál

A 14 és 18 év közötti középiskolás korú fiatalok 80 százaléka 15 évesen vagy annál korábban ivott először, minden harmadik rendszeresen fogyaszt alkoholt – derül ki egy 2019. novemberében készült online felmérésből. A leggyakrabban fogyasztott alkohol az égetett szesz, ezt követi a sör és a bor. Zacher Gábor toxikológus szerint a felmérés eredménye igazolja, hogy a helyzet rendkívül rossz a fiatalkorúak alkoholfogyasztása terén. A szakértő támogatja a Magyarországon idén elindult Szétcsúszva programot, amelynek célja, hogy megismertessék az iskolásokkal a fiatalkori alkoholfogyasztás veszélyeit és a felelős magatartás fontosságát.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018