INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

xv. kerület

2019.10.17. 08:35

Lamperth Mónika visszavonul

A XV. kerületi jegyzőként egy ciklust vállalt volt belügyminiszterre "új kihívások várnak".
2018.09.30. 19:41

Németh Angéla nyerte a XV. kerületi időközi polgármester-választást

A szavazatok 50,95 százalékával Németh Angéla, a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (Ráte) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltje nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást Budapest XV. kerületében a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közöltek szerint. László Tamás (Fidesz-KDNP) a voksok 47,81 százalékát kapta az adatok 100 százalékos feldolgozottság alapján.
2018.09.27. 16:34

Időközi választás, XV. kerület: nagy ígéretek a kampányhajrára

Visszavennék a kormánypártok a XV. kerület vezetését az ellenzéktől, László Tamás egykori polgármester traumatológiát és egynapos sebészetet ígér a helyieknek. Első számú ellenfele, Németh Angéla a magas részvételben és a józanságban bízik.
2018.09.22. 22:17

Kormánytámogatást ígért a XV. kerületi fideszes jelöltnek Varga Mihály

László Tamás, a kormánypártok polgármesterjelöltje garantálja a fejlődést Budapest XV. kerületében, ha a választók támogatják, akkor ez annak is megerősítése, hogy a kormány jó úton jár - mondta a pénzügyminiszter egy kerületi lakossági fórumon szombat este, egy héttel az időközi választás előtt.
2017.07.31. 11:33

Vegyianyag-robbanás volt egy budapesti üzemben

Két ember megsérült, amikor robbanás történt Budapest XV. kerületének üzemi területén. A katasztrófavédelem honlapjának tájékoztatása szerint egy vegyi anyagot tartalmazó tartály robbant fel.
2017.07.05. 05:59

Gyurcsányozás és kiabálás után patthelyzet Budapesten

A korábbi kezdeményezés ellenére nem indított fegyelmi eljárást kedden a XV. kerület képviselő testülete a városrész polgármestere ellen, mert határozatképtelenség miatt félbeszakadt az ülés. A fideszes képviselők nem jelentek meg, az eljárást szintén kezdeményező szocialista képviselő pedig felszólalása után elhagyta az üléstermet.
2017.07.04. 18:35

Fordulat a polgármester fegyelmi ügyében

Határozatképtelenség miatt félbeszakadt a XV. kerületi önkormányzat képviselő-testületének ülése, miután Móricz Eszter szocialista képviselő felszólalása után elhagyta az üléstermet, így megszűnt a határozatképességhez szükséges minimális képviselői létszám. A testület így nem dönthetett a kerületi polgármester ellen kezdeményezett fegyelmi eljárásról.
2016.09.29. 08:19

Bombát találtak a XV. kerületben

Feltehetően világháborús robbanószerkezetet, egy FAB-50-es bombát találtak a főváros XV. kerületében, a Rákos út egyik kertes házának átépítésekor - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje csütörtök reggel az MTI-vel. Ötszáz lakóházat ürítenek ki.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018