INFORÁDIÓ 
2019. december 9. hétfő
Natália

xi. kerület

2019.08.13. 06:00

Ezért kapnak az autósok kék mikuláscsomagot Dél-Budán

Kiterjesztették a fizetős parkolózónát a városrészben. Megszűnt az ingyenes várakozás egyebek között a Bartók Béla és a Bocskai úton, és a Műegyetem rakparton is. A bírságolás azonban csak szeptember 1-jén kezdődik - közölte a XI. kerület az InfoRádióval. Újabb fizetőzónák is lesznek.
2018.12.18. 08:16

Baleset a rakparton – egy férfi a kocsiba szorult

Két gépkocsi ütközött össze a XI. kerületi Műegyetem rakparton, a Petőfi híd alatti szakaszon, ahol emiatt egy sávon halad a forgalom Pestről Buda felé – közölte BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
2016.11.13. 04:00

Halálos lakástűz a fővárosban

Életét vesztette egy hetven év körüli nő Budapesten a XI. kerületben egy Baranyai utcai lakástűzben vasárnapra virradóra - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel hajnalban.
2016.10.05. 06:06

Lehet új sportcsarnok és szuperkórház is az Etele téren

Az olimpiai pályázat tervei szerint Budapest számára kedvező döntés esetén valóban épülhet a 11. kerületben egy új sportcsarnok - mondta az újbudai önkormányzat sajtóreferense. Hőnyi Gyula arról is beszélt, hogy a tervek függetlenek az új szuperkórház tervétől, amely szintén az Etele tér környékén épülne fel.
2016.09.01. 06:00

Vadállatok Budapesten! - Kirakták a csapdákat

Már kirakták a rókacsapdákat a BAH-csomópont környékére, miután a napokban sokan találkoztak arra kószáló állatokkal. A XI. kerületi önkormányzat sajtófőnöke az InfoRádiónak azt mondta: befogják és megvizsgálják a rókákat, egyelőre szó sincs arról, hogy veszett példánnyal találkoztak volna.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018