INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 28. hétfő
Vencel

wladár sándor

2020.08.26. 19:51

Tisztújító közgyűlést tart a Magyar Úszó Szövetség

Az új, ötéves mandátum garanciát jelenthet arra, hogy a szövetség be tudja fejezni a hosszú távú programjait, amelyek megvalósítása a világjárvány és annak következményei miatt az idén lelassult - indokolta a döntést Wladár Sándor elnök. Az elnökség szerdán egységesen új választó közgyűlés megtartásáról döntött és a tisztújítás mellett szavazott. A tisztújító közgyűlést 2020. szeptember 27-re írták ki.
2020.06.13. 15:31

Budapesten lehet az első nemzetközi úszóverseny

Már július végén rangos nemzetközi versenyt rendezne a Margitszigeten a Magyar Úszó Szövetség - számolt be az InfoRádióban Wladár Sándor, a szervezet elnöke, aki beszélt az év további hazai megmérettetéseiről is.
2020.04.03. 21:57

Wladár Sándor: lehetetlen nyáron megtartani az Eb-t

Több sokk is érte a magyar úszókat, akik közül többen is koronavírussal fertőződtek meg - mondta az InfoRádióban Wladár Sándor, a magyar szövetség elnöke. Bohus Richárd szerint már itthon fertőződtek meg.
2020.01.26. 16:56

Hosszú Katinka kezében van Gyurta Dániel utolsó edzőjének sorsa

Wladár Sándor úszóelnök leült Hosszú Katinkával, aki új edzői segítséget vesz igénybe a Magyar Úszó Szövetségen keresztül. A szövetségi elnök az InfoRádiónak azt is elárulta, "nagyon is jó" az összhang Szilágyi Liliána és Shane Tusup között, de hogy ez mire elég, az 200 pillangón kiderül az országos bajnokságon.
2019.12.23. 12:04

Wladár Sándor: Hosszú Katinka döntésében senki sem kételkedhet

Szakmailag és anyagilag is hasznos lesz, hogy jövőre minden vizes sportban Budapesten rendezik az Európa-bajnokságot – mondta az InfoRádióban Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, aki arról is beszélt, hogy miért nem aggódik a háromszoros olimpiai bajnok úszónőért akkor sem, ha saját magát edzi.
2019.11.28. 18:02

Wladár Sándor: lehetett érezni, hogy a struktúra változik

Hosszú Katinka nem folytatja tovább a közös munkát edzőjével, Petrov Árpáddal, akivel 16 hónapot dolgozott együtt. A Magyar Úszó Szövetség elnöke az InfoRádiónak azt mondta, a háromszoros olimpiai bajnok úszó felelős döntést hozott.
2019.10.15. 19:14

Wladár Sándor: Shane Tusup segíthet nekünk

A Magyar Úszó Szövetség elnöke szerint ha Shane Tusup csapatot épít Magyarországon, azzal a hazai úszósport segítségére lehet, ugyanakkor nem zavarhatja a válogatott úszóit. Az InfoRádiónak nyilatkozva továbbra sem zárta ki, hogy Hosszú Katinka korábbi edző-férje hazánkban dolgozzon.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018