INFORÁDIÓ
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente

vitézy dávid

2021.05.07. 12:36

Albertfalván is új vasúti megállóhelyet terveznek

Hétfőn vált ismertté, hogy a MÁV-val együttműködésben több helyszínen új megállók tervezését kezdi meg a külső körvasúton a BFK. A tender pénteken jelent meg, és a külső körvasúti megállók mellett kiterjed egy új vasúti megálló tervezésére Albertfalván is – közölte Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
2021.05.03. 17:31

Négy új megálló készül a pesti körvasúton

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) elindítja a pesti körvasúti új megállók tervezését, az erre vonatkozó közbeszerzési eljárás várhatóan még a héten megjelenik – mondta a BFK vezérigazgatója.
2021.04.15. 18:55

Fürjes Balázs: megvalósul a Déli Városkapu és a Diákváros

A Nagyvásárcsarnok lesz a központi közösségi tere a Diákvárosnak, ennek környezetében kapnak helyet a magyar egyetemek kollégumai - mondta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.
2021.03.29. 18:05

Kezdődik a Kelenföldi pályaudvar környékének átszabása

Vitézy Dávid egy Facebook-bejegyzésben foglalta össze a kerületi-kormányzati szándékokat az áthelyezésre kerülő BKK- és Volánbusz-végállomásról, valamint a közösségi közlekedés helyzetéről a környéken.
2021.03.26. 16:27

Vitézy Dávid: a metró és a HÉV Örs vezér téri összekötése még csak hagyján...

Ha a tervek időben elkészülnek, akár már 2023-ban elkezdődhet a 2-es metró és a gödöllői HÉV összekötése, amely az Örs vezér terén az autós forgalom felett valósulhat meg, hangsúlyozta a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója. Vitézy Dávid az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a projekt legfontosabb része a gödöllői HÉV megújítása, valamint a vonal mentén P+R parkolók és modern vasúti átjárók kialakítása.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018