INFORÁDIÓ 
2020. július 3. péntek
Kornél, Soma

varga mihály

2020.07.02. 17:03

Varga Mihály: harmadával csökkenhet az adók száma

A gazdaság újraindítása csak úgy lehet eredményes, ha a kormány az adórendszert és a bürokráciát is egyszerűsíti – jelentette ki Varga Mihály a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs csütörtöki ülésén. A törzs az adóbürokrácia csökkentésének, illetve a hazai turizmus újraindulásának lehetőségeit vizsgálva a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezetőinek részletes javaslatait tekintette át.
2020.06.20. 11:19

Varga Mihály: operatív törzset alapítanak a gazdaság védelméért

A válság közvetlen kezelésére csaknem 1400 milliárd forintot költött az állam - mondta el Varga Mihály a Magyar Nemzetnek. A pénzügyminiszter arról is tájékoztatta a lapot, hogy a gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatására gazdaságvédelmi operatív törzs alakul.
2020.06.16. 08:36

Sok ezer fiatalt érintő döntésről adott hírt Varga Mihály

Ötvenmilliárd forintból épülhetnek iskolák és iskolai sportlétesítmények Magyarországon a következő években. Erről írt alá kedvezményes hitelmegállapodást az Európa Tanács Fejlesztési Bankjával Varga Mihály pénzügyminiszter.
2020.06.11. 13:38

Hatalmasat ment a MÁP plusz

Egy év alatt 4407 milliárd forintért vásárolt a lakosság a Magyar Állampapír Pluszból (MÁP Plusz), ebben benne van a 151 milliárd forintos postai értékesítés is.
2020.06.10. 09:42

Varga Mihály: a 2021-es büdzsé a gazdaságvédelem költségvetése

A járványügyi készültség fenntartása mellett is tartalmazza a szükséges forrásokat a gyermeket nevelő családok támogatásához, a nyugdíjasok megbecsüléséhez, a munkahelyek megtartásához és új munkahelyek létrehozásához - mondta a pénzügyminiszter az Országgyűlésben. A Fidesz alaposnak nevezte az előterjesztést, az ellenzéki pártok pedig bírálták azt, a bosszú és a cserbenhagyás költségvetésének nevezve.
2020.06.05. 14:41

Varga Mihály: itt az alkalom magasabb fordulatszámra visszakapcsolni

A Nagyvállalati beruházási támogatás a kormány egyik legeredményesebb befektetésösztönző eszköze - jelentette ki a pénzügyminiszter a Masterplast Gyártó és Kereskedelmi Kft. részére nyújtott támogatást igazoló szerződés pénteki aláírási ünnepségén a Fejér megyei Sárszentmihályon.
2020.05.28. 10:23

Különleges dologra hívta fel a figyelmet Varga Mihály – videó

Példás összefogásról adott hírt a tárcavezető közösségi oldalán: a III. kerületi Kiscsillag étterem és a Csillaghegyi Polgári Kör Egyesület a járvány ideje alatt hetente három alkalommal közösen biztosít meleg ételt idős rászorulóknak.
2020.05.26. 10:42

Itt vannak a benyújtott költségvetés legfőbb számai

Varga Mihály pénzügyminiszter átadta Kövér László házelnöknek a törvényjavaslatot a parlamentben. Kiderült, mekkora inflációval és gazdasági növekedéssel számoltak, hogyan fedezik a járványhelyzet miatti kiadásokat, mennyivel emelkednek a nyugdíjak, lesz-e nyugdíjprémium, mennyiből gazdálkodhatnak az önkormányzatok.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018