INFORÁDIÓ 
2019. május 26. vasárnap
Evelin, Fülöp

varga mihály

2019.05.13. 14:22

Varga Mihály: a kormánynak nem célja, hogy fékezze az ütemet

A reálkeresetek a múlt évben plusz egyhavi bérnek megfelelő mértékben, 8,3 százalékkal nőttek, "a kormánynak nem célja, hogy fékezze ezt az ütemet", a piac dönti el a továbbiakban is, hogy mire van lehetőség - jelezte Varga Mihály.
2019.05.12. 08:16

Varga Mihály: túl az egymillión

Minden harmadik adófizető megnézte az adóbevallási tervezetét, másfél millióan az interneten tekintették át az iratot - közölte Varga Mihály. A pénzügyminiszter kiemelte: az adatok azt mutatják, hogy a lakosság körében is egyre népszerűbbek az egyszerű, online megoldások, így néhány éven belül a közigazgatás első papírmentes hivatala lehet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2019.05.03. 10:44

Varga Mihály: Nincs napirenden a magyar euró

A kormánynak nem szándéka, hogy olyan övezethez csatlakozzon, amelynek jelenleg is változnak a szabályai, átalakulás alatt áll az övezet - mondta a pénzügyminiszter kérdésre válaszolva, amikor az Európai Bizottsághoz benyújtott konvergenciaprogramot ismertette.
2019.04.09. 12:07

Fontos időpontot jelentett be a pénzügyminiszter

Varga Mihály a Budapest-Belgrád vasútfejlesztésről tárgyalt Pekingben, a Kínai Eximbankkal. A pénzügyminiszter azt mondta, hogy a magyar kormány egyszerűsíteni kívánja a szükséges eljárásokat, és lehetővé teszi, hogy az illetékes hatóságok gyorsított eljárásban adják ki az engedélyeket.
2019.04.05. 18:35

Nagy versenyelőnye lesz az új állampapírnak

Június elsejétől új konstrukcióval, új lakossági állampapír érhető el. Ahogy azt Varga Mihály pénzügyminiszter korábban is jelezte: a cél az, hogy tovább erősödjön a belső megtakarítás és csökkenjen a magyar gazdaság külső sérülékenysége.
2019.04.05. 16:26

Varga Mihály: az euróövezeti költségvetés csak többletforrásokkal fogadható el

Az euróövezeti költségvetés kialakítása nem történhet a már meglévő uniós politikák és eszközök kárára, ezért azt Magyarország csak a többéves uniós költségvetési keret megnövelése mellett, vagy az eurózóna-tagállamok által befizetett többletforrásokkal tartja elfogadhatónak - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter az euróövezeti pénzügyminiszterek kibővített ülésén Bukarestben a Pénzügyminisztérium közleménye szerint.
2019.04.04. 18:45

Varga Mihály: a bankoknak is megfelelő lesz a környezet

A gazdaságpolitikai célokat támogató pénzintézeti rendszer kell - jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Bankszövetség 30. születésnapja alkalmából szervezett nemzetközi pénzügyi fórumon csütörtökön.
2019.04.03. 14:01

Új állampapírt talált ki a kormány

Minden eddiginél egyszerűbb, kedvezőbb hozamot biztosító és könnyebben elérhető új lakossági állampapír elindításáról döntött a kormány - közölte Varga Mihály.
2019.03.29. 11:22

Varga Mihály: a magyar gazdaság növekedési, erősödési fázisban van

A munkahelyek számának bővülésével párhuzamosan a keresetek is nőttek Magyarországon, ami azt jelzi, hogy a magyar gazdaság növekedési, erősödési fázisban van - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken a legújabb statisztikai adatokat kommentálva az M1 aktuális csatornán.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018