INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

várkert bazár

2020.02.16. 17:46

Orbán Viktor: az utolsó tíz év volt a legsikeresebb a legutóbbi százban

Magyarország mindenek előtt - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében, amelyben egyebek mellett arról is beszélt: a kormány klímavédelmi akciótervet fogadott el, 2020 és 2021 pedig az országépítés folytatása lesz.
2020.02.11. 09:36

A Miniszterelnökség megnyugtatja az UNESCO-t a budai Vár ügyében

Magyarország határidőre, az UNESCO által rögzített tartalmi és formai követelményeknek megfelelően elkészítette a budapesti világörökségi helyszín állapotmegőrzési jelentését, amelyben egyebek mellett tisztázták a budai Vár rekonstrukcióját érintő bizottsági kérdéseket is, így várhatóan nem lesz szükség e beruházások módosítására - írta a Magyar Nemzet kedden a Miniszterelnökségtől kapott tájékoztatás alapján.
2019.11.12. 20:51

Szinetár Dóra új szerepben

Hagyományos, de formájában megújuló programokat kínál idén az Advent a Várkert Bazárban című eseménysorozat. December 1-je és 22. között vasárnaponként négy különböző téma kerül a középpontba, az esti koncerteken Bíró Eszter, Snétberger Ferenc, Both Miklós és a Random Trip lesz a főszereplő.
2019.08.02. 15:12

Lezárják a Lánchidat és az Alagutat is

Forgalomkorlátozásokra és az érintett közösségi közlekedési járatok útvonalának változására kell számítani szombattól vasárnap hajnalig a Lánchíd, a Várkert Bazár és a budai Vár környékén futóverseny miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2019.03.05. 11:15

Szájer József gyógyírt ajánlott "a globalista utópizmus áfiumára"

A 2015-ös migrációs válság következtében eltűnni látszik a hagyományos bal- és jobboldali ellentét a világpolitikában, helyette a globalisták és a szuverenisták ellentétéről beszélhetünk – mondta Szájer József európai parlamenti képviselő a Várkert bazárban tartott előadásában. 
2019.01.19. 15:16

Országszerte tartottak kormányellenes tüntetéseket

A demonstrálók délben gyülekeztek Budapest négy pontján: a Blaha Lujza térről, az Oktogonról, a Szabadság híd északi hídfőjétől és a Hősök teréről indultak a tüntetők a Clark Ádám térre különböző időpontokban. A felszólalók a Várkert Bazár előtt tartottak beszédeket. A megyeszékhelyeken és több más településen is tartottak megmozdulásokat.
2017.05.21. 08:00

Visszatérnek a rocklegendák az egykori Ifiparkba

Több mint harminc év után visszatérnek a rocklegendák az egykori Ifiparkba. A Várkert Bazár színpadán június 15-től augusztus 26-ig a Piramis évek, a Beatrice, a Mini, a P. Mobil, a Skorpió és a Karthago ad koncertet.
2017.04.08. 13:44

Fontos változás a CEU-s tüntetésen

A CEU melletti tüntetéseket szervező Oktatási Szabadságot csoport bejelentette, hogy vasárnap délután a Clark Ádám tér helyett a Várkert Bazár előtt fognak gyülekezni. A változtatásra azért volt szükség, mert a vártnál is többen jelezték a részvételüket.
2017.02.04. 06:06

Ma lesz a székely bál a Várkert Bazárban

Idén is megrendezi a Budapesti Székely Bált a Nemzetstratégiai Kutatóintézet szombaton a Várkert Bazárban. A negyedik alkalommal megtartott eseményre a székelyeket, a tiszteletbeli székelyeket és a székelyeket tisztelőket egyaránt elvárják.
2016.12.01. 09:31

Orbán: egy győztes csapathoz tartozunk

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország ma már "egy győztes csapathoz tartozik", mert míg korábban megbélyegzett, kiszorított ország volt, addig mára a magyar politika "a győztesek politikája lett".
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018